top of page

Faciliteiten

 • Rijhal
  Sinds 2008 beschikken we over een rijhal van 20x40.
  Deze ligt tussen 2 stallen waardoor er altijd een aangename temperatuur heerst. 

  De bodem is een mengsel van zilverzand en polyvlokken waardoor deze een uiterst goede demping voor uw paard biedt. 

  Zelf geven wij geen lessen echter is het in onze hal toegestaan om les te krijgen van iedere willekeurige gediplomeerd instructeur.

  We beschikken ook over een geluidsinstallatie in de hal die makkelijk te bedienen is via bluethooth, aux of usb.

 • Buitenbak
  Onze buitenpiste is 20 x 40 meter groot. Door de drainage is deze ook 's winters goed berijdbaar.
  Tevens is deze verlicht waardoor het mogelijk is om ook nog tijdens schemering te genieten van onze buitenbak. 

buitenbak01.jpg
 • Longeercirkel
  De longeercirkel, ook wel round penn genoemd, heeft een diameter van 18 meter. De bodem is op dezelfde manier samengesteld als in de rijhal waardoor deze zeer fijn is om uw paard dagelijks op te trainen. Net als de buitenbak is deze verlicht

longeercirkel.jpg
 • Weilanden
  Onze weilanden zijn misschien wel het grootste genot op onze stalling. 
  Wij beschikken over ruim 11 hectare grasland in ons mooie heuvelland om de paarden op te laten grazen.

  De paarden lopen in groepjes van 4 a 5 paarden samen, merries en ruinen apart. 

  Naast de mooie vergezichten vanaf onze weides geniet men ook van de hoogstam boomgaard welke de paarden schaduw en beschutting tegen regen en zon biedt.

 • Boxen
  We beschikken op onze stalling over 55 variërende boxen. Verschillend in grote, met/zonder paddock, met/zonder venster etc. Hierdoor is er voor ieder de juiste box.
  Door de verschillen is er ook verschil in prijs, voor de juiste info en een goed beeld kan men het beste voorbij komen en vergelijken. 

 • Wasplaats
  We hebben op onze stalling uiteraard ook een warm water wasplaats om uw paard te ''douchen''. Daarnaast hebben wij ook een solarium om uw paard/pony weer op te laten drogen.

wasplaats.jpg
 • Verblijfsruimte
  We beschikken over een mooie verblijfsruimte met uitzicht op de binnenbak. Door het koel- verwarmsysteem is het hier 's zomers en 's winters uiterst aangenaam. Hier houden we jaarlijks onze kerst- nieuwjaarsborrel en in de zomerperiode een bbq. 

 • Buitenritten
  Onze stalling is gelegen in misschien wel het mooiste gebied van Zuid Limburg. In Harles, een gehucht van Vijlen/Vaals monden er meerdere veldwegen uit die naar het bekende Vijlenerbos leiden.

  De straat van onze stal gaat na ons bedrijf verder als een landweg, dit maakt het erg handig om even een rondje uit te stappen na het rijden.

  De andere richting op ben je na 10 minuten stappen in het Vijlenerbos, hier kun je uren buitenrijden richting België, Duitsland of gewoon binnen de landsgrenzen. Tevens zijn er in de buurt verschillende plekken met beekjes waar men door heen kan met de paarden.

  Tevens zijn er verschillende routes die langs horeca gelegenheden komen waar men paarden kan stallen in paddocks.


  Om te kunnen blijven genieten van de ruiterpaden in het bos steunen wij de Stichting Paardenroutes Zuid-Limburg. Tevens kan men op hun site paardenroutes vinden.

thumbnail_IMG_6912.jpg
bottom of page